Η ιστορία μας

Η ιστορία της οινοποιίας ξεκινάει το 1988 με την ίδρυση της από τον Ανδρέα Κουτσοδήμο και τον Χρήστο Γαστουνιώτη.

Στόχος ήταν, και παραμένει μέχρι σήμερα, η οινοποίηση των εκλεκτών γηγενών ποικιλιών της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου και η παραγωγή ποιοτικών οίνων, προσιτών σε όλο το φάσμα των καταναλωτών.

Έκτοτε η επιχείρηση αναπτύσσεται συνεχώς με νέες επενδύσεις τόσο σε κτιριακό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και σε εξειδικευμένο προσωπικό διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα.

Το 2000 κατασκευάστηκε νέα μονάδα, δυναμικότητας 32.000 HL και στεγασμένοι χώροι συνολικού εμβαδού 2.500τ.μ., ενώ το 2006, δημιουργείται τμήμα ποιοτικού ελέγχου εντός της παραγωγής, και εκσυγχρονίζονται οι γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης. Το 2010 η δυναμικότητα αυξάνεται σε 85.000 HL και η οινοποιεία κατατάσσεται στη πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οινοποιείων της Ελλάδα, λειτουργώντας παράλληλα τονωτικά στην τοπική οικονομία, ως το μεγαλύτερο ιδιωτικό οινοποιείο της Κορινθίας.

Οι επενδύσεις τόσο στο οινοποιείο όσο και στους αμπελώνες συνεχίζονται και η δεύτερη γενιά έχει αναλάβει πλέον τα ηνία της εταιρείας με προσήλωση στο όραμα και τους στόχους των ιδρυτών.